Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков стана поредния фактор, призовал Борислав

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков стана поредния фактор, призовал Борислав
Коментари Харесай

Сираков за Михайлов: Братле, нека те запомнят с нещо добро

Мажоритарният притежател на " Левски " Наско Сираков стана поредния фактор, призовал Борислав Михайлов да си подаде оставката. 

Той разяснява настоящите събития около митинга и трусовете в БФС на откриването на улица в София, носеща името легендата на " сините " Александър (Сашо) Костов.

" Трагедия. Всички почитатели бяха обединени. Защо би трябвало да се обръщам към едни или други?, разяснява Сираков в придвижване пред кореспонденти. - Вижте какво, бих призовал Боби да си подаде оставката. Това е срамна работа. Абе, братле, дано те запомнят с нещо положително.  Не може цялата страна да е против теб, а ти да продължаваш да упорстваш. Това е истината. "

Така Михайлов губи огромен съдружник. Още се разяснява изявление на Сираков през есента на 2021 година преди конгреса на БФС, на който " Левски " поддържа Боби против Димитър Бербатов, а някогашният му съотборник оправда позицията с аргумента, " че не може да скапе 40-годишно другарство ".

Оттогава обаче Вълка няколко пъти се опълчи на БФС,

Още около сагата с местения из България мач всевъзможни персони, освен от спорта, зоват Борислав Михайлов да напусне. Днес той се снабди с разследвнане от прокуратурата, което припомня пък за събитията от октомври 2019-а. Тогава подаде оставка под напън от държавното управление на Бойко Борисов, и откакто ДАНС и Икономическа полиция влязоха в " Бояна ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР